"Temiz Tuvalet Tırları"Konya'ya geldi

"Temiz Tuvalet Tırları"Konya'ya geldi

OPET’in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları"Konya'ya geldi.

OPET'ten yapılan açıklamada, temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma hedefiyle başlattıkları "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında, "Temiz Tuvalet Tırları" oluşturulduğu belirtildi.

Konya'daki OPET istasyonlarını kontrol eden OPET ekiplerinin, malzeme tedariki yaparak sürücülere bilgilendirici broşürler ve temizlik kitleri dağıttığı ifade edilen açıklamada, tırların yaz boyunca 180 istasyonda çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Son 1 ayda 21 şehre uğrayarak OPET istasyonlarında hijyen sağlayan ve malzeme tedariki yapan tırların bu seferki durağının Konya olduğu, iki ayrı rota üzerinden yola çıkan "OPET Temiz Tuvalet Tırları"nın 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol yaparak 30 şehirde hizmet vereceği aktarıldı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşıp hijyen eğitimi verdiklerini aktardı.

Tuvaletlerin, bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Kampanyamız bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. OPET ve TSE işbirliği ile halka açık tuvaletler için belirlenen standartların da İçişleri Bakanlığınca iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılınmış olması, OPET'in bu konudaki başarısını teyit ediyor. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz."