Telefonunu kaptıran 10 yaşındaki çocuk gözyaşlarına boğuldu

Esenyurt'ta kimliği belirsiz iki genç, 10 yaşındaki Burak Halli'nin karne hediyesi olarak aldığı telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay, küçük çocuğun gözyaşlarına neden oldu.

Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde geçtiğimiz Salı günü saat 18:00 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz iki genç, sokak üzerindeki bir binanın önünde arkadaşıyla konuşan 10 yaşındaki Burak Halli'nin elinden karne hediyesi olarak aldığı telefonu çaldı. Olay anı, çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

İddiaya göre, gençler çocuğun yanına gelerek saatin kaç olduğunu sordu. Çocuk saati söyledikten sonra, hırsızlar telefonu elinden alarak kaçtı. Küçük Burak Halli, yaşadığı olayın şokunu atlatamayarak gözyaşlarına boğuldu. Olayın ardından ailesi durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, kayıplara karışan şahısları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Küçük çocuğun annesi Gülten Halli, olayı şu sözlerle anlattı: "Telefonu oğluma daha yeni karne hediyesi olarak almıştım. Oğlum eve geldiğinde şoka girmişti. Titriyor ve ağlıyordu. 10 bin TL için çocuğumun gözyaşına değmez. İhtiyacı varsa gelip isteseymiş. Çocuğun psikolojisini de etkilediler. Onların vicdanına sesleniyorum. Onların da kardeşleri vardır. Ben çok üzüldüm. Bu başkasının çocuğuna da yapılmasın."

Olayın detayları, polis ekiplerinin çevredeki güvenlik kameralarını incelemesiyle ortaya çıkacak. Aile, hırsızların bir an önce bulunmasını ve çocuklarının telefonunun iade edilmesini bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.