Tekvandocular zor sınava hazır

Tekvandocular zor sınava hazır

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvando takımı sporcuları Dürdane Altunel ve Batuhan Şimşek zorlu şampiyonalarda madalya mücadelesi verecek.

 

 

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvando takımı sporcuları Slovenya ve Amasya da yapılacak şampiyonalarda madalya mücadelesi verecek. Başarılı sporcular Dürdane Altunel Slovenya da Batuhan Şimşek ise Amasya da yapılacak turnuvalarda tatemiye çıkacak.

Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan 25-27 Şubat tarihleri arasında Amasya da yapılacak İşitme Engelliler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Selçuklu Belediyesi sporcusu Batuhan Şimşek de mücadele edecek. Ülke genelinden 100 sporcunun katılımının beklendiği şampiyonada derece alan sporcular Temmuz ayında yapılacak Samsun İşitme Engelliler Olimpiyatlarına gitmeye hak kazanacaklar.

Öte yandan 25-27 Şubat tarihleri arasında Slovenya da yapılacak Uluslararası Open Tekvando Şampiyonasında Dürdane Altunel de yer alacak. 53 kg da mücadele edecek Dürdane Altunel şampiyonada ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek.