Tekvando Şampiyonasına Selçuklu Ev Sahipliği Yapacak

Tekvando Şampiyonasına Selçuklu Ev Sahipliği Yapacak

Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası 07-11 Ekim tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilecek.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu tekvando da büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası 07-11 Ekim tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek. Organizasyona Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunu ev sahipliği yapacak.  "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Türkiye'nin bir çok ilinden 2 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor. Organizasyonda 8 adet ring kurulacak. 2 bine yakın sporcunun yanı sıra çok sayıda idareci, antrenör ve sporseverin katılacağı bu etkinliğe ev sahipliği yapacak Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü hazırlıklarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando takımı Gençler Türkiye Şampiyonasına 13 spor ile katılacak. Şampiyonada Selçuklu Belediyesi 7 erkek 6 bayan sporcu ile mücadele edecek.

Tekvando Federasyonu tarafından daha 05-09 ekim tarihleri arasında Antalya da yapılacağı belirtilen organizasyonda değişiklik yapılarak 07-11 Ekim tarihlerinde Konya'ya alındığı duyuruldu.