Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin:

Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin:

"81 ilimizde yaptığımız çalışmalarda sadece uluslararası başarılı sporcular değil, aynı zamanda ülkesini ve bayrağını seven model gençler yetiştirmeye çalışıyoruz"

KONYA (AA) - Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 81 ilde yaptıkları çalışmalarda sadece uluslararası başarılı sporcular değil, aynı zamanda ülkesini ve bayrağını seven model gençler yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Şahin, Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu'daki Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası açılış töreninde, yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade etti. 

Bu sene federasyon ve kulüpler olarak başarılı bir sezona imza attıklarını vurgulayan Şahin, başarıların kendilerini daha çok çalışmaya teşvik ettiğini dile getirdi.

Şahin, daha büyük başarılara adım adım ilerlemek istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Aldığımız madalyalar tekvando ailesinin başarıları ve kulüplerle yaptığımız çalışmaların ürünüdür. Federasyonumuz Türk gençliğinin eğitiminde çok büyük rol oynuyor. 81 ilimizde yaptığımız çalışmalarda sadece uluslararası başarılı sporcular değil, aynı zamanda ülkesini ve bayrağını seven model gençler yetiştirmeye çalışıyoruz. Ülkemizin daha ileriye gitmesi ve uluslararası alanlarda daha büyük başarılara adım atmak için çalışmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı