Teknosa'dan Back To Home etkinliğine özel oyun ve ses odası

Teknosa'dan Back To Home etkinliğine özel oyun ve ses odası

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Tomtom Mahallesi'nde düzenlenen ve ev dekorasyonunun tüm öğelerini bir araya getiren Back To Home etkinliğine oyun ve müzik/ses sistemleri...

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Tomtom Mahallesi'nde düzenlenen ve ev dekorasyonunun tüm öğelerini bir araya getiren Back To Home etkinliğine oyun ve müzik/ses sistemleri odası hazırladı.

Teknosa'nın açıklamasına göre, dün başlayan ve 29 Nisan'da sona erecek olan etkinlikte, Teknosa oluşturduğu oda ile ev ortamında teknoloji deneyimini yaşatıyor.

Gözde markalara ve son trendlere ev sahipliği yapan Tomtom Kırmızı'da düzenlenen etkinlikte Teknosa tarafından hazırlanan oda yaşam alanlarına en yeni teknolojilerle hareketlilik katmak isteyenleri buluşturuyor.

Teknosa'nın Microsoft, Aztek Teknoloji, OMEN by HP ve LG'nin katkılarıyla hazırladığı odada ziyaretçiler; evde sosyalleşmenin en keyifli halini yansıtan oyun konsollarını, gaming bilgisayar ve aksesuarlarını ve ev keyfini ikiye katlayan ses sistemlerini dört gün boyunca deneyimleyebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :