Tekirdağ'daki tefecilere yönelik operasyon

Tekirdağ'daki tefecilere yönelik operasyon

Çorlu ilçesindeki operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlıdan 5'i tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çorlu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan U.U, M.A, R.T, B.C , K.A, Y.A, Y.U. ve F.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan U.U, M.A, R.T, B.C ve K.A tutuklanırken, Y.A, Y.U ile F.K adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

- Olay

Çorlu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ilçede "tefecilik" ve "nitelikli yağma" suçu işledikleri tespit edilen 11 kişinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmış, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda da 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda, kişilere tefecilikle verilen paraların not edildiği defter, 84 boş senet koçanı, farklı kişilere ait farklı vade ve miktarlarda 20 senet, banka kartları ve dekontları ele geçirilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :