Tekirdağ'da kırmızı ışıkta kavga: 3 yaralı

Tekirdağ'da kırmızı ışıkta kavga: 3 yaralı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki araçta bulunanlar arasında çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye...

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki araçta bulunanlar arasında çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çerkezköy-Çorlu yolundaki Yulaflı Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran 59 TU 481 plakalı otomobil ile 59 FP 999 plakalı kamyonda bulunan kişiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Otomobil ve kamyondan inen iki grup, tabancayla karşılıklı ateş açtıktan sonra taş ve sopalarla birbirine saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı güçlükle kontrol altına alındı.

Olayda, taş ve sopayla yaralanan M.T, E.T. ve G.T. ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada yara almayan K.B, H.B, İ.B. ve H.Ç. ise gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olayda kullanılan tabancalardan birine el koydu. Yol kenarındaki otluk alana atıldığı iddia edilen diğer tabancayı bulmak için de çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı