Tekirdağ'da kar yağışı

Tekirdağ'da kar yağışı

Şehir merkezi ve ilçelerde kapalı yol bulunmayan kentte, kar lastiği olmayan ve zincir takmayan araçların karıştığı hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor.

Kent merkezi ile Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde, kar yağışı gece yarısından sonra etkisini arttırdı. Sabahtan itibaren ise kar tüm kentte etkili oldu.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle tedbir alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana arterler ile Tekirdağ-Hayrabolu ve Tekirdağ-Malkara yolunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekiplerinin, tuzlama ve kar küreme çalışmaları devam ediyor.

Kent genelinde ve ilçelerde kapalı yol bulunmazken, Tekirdağ-İstanbul kara yolunda kar lastiği bulunmayan ve zincir takmayan araçların karıştığı hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Tekirdağ Valiliği tarafından kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1,5 gün ara verilen kentte, kar yağışının aralıklarla devam edeceği bildirildi.


Tekirdağ'da kar yağışı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :