Tekirdağ'da film gibi kovalamaca

Tekirdağ'da film gibi kovalamaca

Polisin dur ihtarına uymayan araçtakiler, İl Emniyet Müdürlüğünün arka tarafındaki çıkmaz sokağa girince yakalandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobildekiler, İl Emniyet Müdürlüğünün arka tarafındaki çıkmaz sokağa girince yakayı ele verdi.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ-İstanbul karayolundan kent merkezine seyir halinde olan Onur İ. (23) yönetimindeki 34 NF 0794 otomobil, Hürriyet Mahallesi'nde polis tarafından yapılan rutin yol kontrolünde durdurulmak istendi.

Polislerin dur ikazına uymayan otomobil, peşindeki ekiplerden kurtulmak için ara sokaklara girmek isterken Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü binasının arka tarafında bulunan çıkmaz sokağa girdi.

Arabadan inen ve yaya olarak kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler, otomobilde kaçan kişilerin telefonunu buldu.

Polis, telefondan elde ettiği bilgilerle kaçan şahıslara ulaşarak, onları İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne çağırdı.

Bunun üzerine şüpheliler Onur İ. ve yanında bulunan Umut Ç. (29) polise gelerek teslim oldu.

İfadesinde, ehliyetsiz ve alkollü olduğu için kaçmaya çalıştıklarını söyleyen Onur İ. serbest bırakılırken, daha önce mala zarar verme suçundan arama kaydı olan Umut Ç. gözaltına alındı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :