Tekirdağ protokolü, Roman takımıyla maç yaptı

Tekirdağ protokolü, Roman takımıyla maç yaptı

Tekirdağ il protokolü, Yeşilay Derneği tarafından uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla Roman futbol takımıyla gösteri maçı yaptı- AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yel:- "Aynen terörle mücadele edildiği gibi uyuşturucuyla bağımlılıkla müc

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ il protokolü, Yeşilay Derneği tarafından uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen gösteri maçında Roman futbol takımıyla karşılaştı.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Yeşilay Derneği iş birliğiyle Namık Kemal Stadyumu'nda düzenlenen karşılaşmada, AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Yeşilay Dernek Başkanı Şener Çelikayar, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz'ın da yer aldığı il protokolü, Tekirdağ Roman Dernekleri Federasyonu bünyesindeki Roman futbol takımına karşı mücadele etti.

Maç öncesinde protokol üyeleri, Roman futbol takımına tatlı ikram etti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, maç öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bağımlılıkta mücadelede farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Hükümetin uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli çalışmaları olduğunu ifade eden Yel, "Ülkemiz terörle mücadele konusunda çok önemli adımlar attı. Başta Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı olmak üzere. Şanlı ordumuzun vermiş olduğu çok önemli bir mücadele var. Aynen terörle mücadele edildiği gibi uyuşturucuyla bağımlılıkla mücadele edebilmek de bizlerin asli görevi. Bu konuya dikkati çekebilmek için, destek olmak için bugün Roman kardeşlerimizle maç yapacağız." dedi.

Çelikayar da herkesin geleceğine, gençliğe sahip çıkması gerektiğini dile getirerek, "Bu vatanın ebedi geleceği bedenen ve zihnen sağlıklı nesillerle mümkündür. Yeşilay olarak anlamlı bir faaliyet yapmak istedik. Katılım gösteren bütün il protokol üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Renkli görüntülere sahne olan gösteri maçı, protokol üyelerinin 7-2 üstünlüğüyle sona erdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :