Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin açılışları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin açılışları

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay:- "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde açılışını yaptığı evsel atık su arıtma tesisi, belediyelerin yapması gerektiği fakat yapamadığı için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın üstlendiği, ya

TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Büyükşehir Belediyesi'nin Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde açtığı evsel atık su arıtma tesisinin, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca bitirildiğini belirtti.

Akçay, Namık Kemal Üniversitesi Akademia Restoran'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin kente yeterli hizmet sunamadığını savunarak, "Maalesef diyorum bu şehirde yaşıyoruz ve belediye hizmetlerinden sadece partililer istifade etmiyor, hepimiz istifade ediyoruz. CHP'li belediyelerimiz istediğimiz arzu ettiğimiz bu milletin hemşehrilerimizin layık olduğu şekilde bu hizmetleri gerçekleştiremiyorlar" diye konuştu.

Bir süre önce Hayrabolu ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin toplu açılış töreni yaptığı ve bu törende, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu tesisleri ile evsel atık su arıtma tesisi, açılışlarının yapıldığını aktaran Akçay, şunları kaydetti:

"Diğer projelere bir şey demedik de evsel atık su arıtma tesisi, bunu anlamakta zorlandık. Baktık ki bunlar belediyelerin yapması gerektiği fakat yapamadığı için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın üstlendiği, yaptığı, bitirdiği projeler. Malkara'da da aynısı. Bununla ilgili Hükümetimize, Bakanlığımıza bir teşekkür dahi edilmediği, adının dahi geçmediğini sizler de takip ettiniz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde açılışını yaptığı evsel atık su arıtma tesisi, belediyelerin yapması gerektiği fakat yapamadığı için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın üstlendiği, yaptığı ve bitirdiği projelerdir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı