Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

- Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu:"Şampiyonluk bu sezon olmadı ancak gelecek sezon hedefimiz bu olacak"


KARABÜK (AA) - Kocaeli'de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Beşiktaş RMK Marine'e her iki maçta da yenilerek sezonu ikinci tamamlayan Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Şampiyonluk bu sezon olmadı ancak gelecek sezon hedefimiz bu olacak." dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'ta ilk olarak Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar ile karşılaştıklarını ve rakiplerini her iki maçta da yenerek finale yükseldiklerini hatırlattı.

Galatasaray'ı yenerek finale yükselen Beşiktaş RMK Marine ile karşılaştıklarını aktaran Aksu, "İlk maçta rakibimize yenildik. İkinci maçta ise ilk 3 periyodu önde kapatmamıza rağmen müsabaka berabere bitti. İkinci uzatma sonunda rakibimize yenilerek ligi ikinci bitirdik. Kardemir Karabükspor her sezon üstüne koyarak yükseliyor. Şampiyonluk bu sezon olmadı ancak gelecek sezon hedefimiz bu olacak." diye konuştu.

Takım olarak iyi işler başardıklarını anlatan Aksu, "Başta oyuncularıma, başkanımız Hikmet Ferudun Tankut ve yönetimine, taraftarımıza ve Karabüklülere teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :