Tek seçenek galibiyet

Tek seçenek galibiyet

Anadolu Selçukspor ligin 32. haftasında yarın Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Yeşil-beyazlılarınson 3 haftaya girilirken ligde kalma yolunda mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor  ligin  32. haftasında Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Mücadeleyi Diyarbakır Bölgesinden B klasman hakemi Selim Özen yönetecek. Özen’in yardımcılıklarını Sezgin Altun ve Emre Doğu yaparken karşılaşmanın 4. hakemi Yusuf Aydın olacak.

HEDEF MUTLAK 3 PUAN

Anadolu Selçukspor’un son 3 haftaya girilirken ligde kalma yolunda yarınki mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor. Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Oynayacağımız üç maçı da kazanabilecek güçteyiz. Tabii ki futbol bu, maçın içerisinde ister istemez şansızlıklar oluyor.  Değerlendiremediğimiz pozisyonlar oluyor. Ama biz kalan bu üç hafta içerisinde elimizden geleni yapacağız. Ve özellikle bu hafta belki herkesin kolay gördüğü ama bizim için zor geçeceğini düşündüğümüz bir maçta Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu haftadan başlayarak Tokat deplasmanında ardından da Menemen karşısında bu üç maçta 9 puan alabilecek potansiyelimiz var. Bunu gerçekleştirip inşallah ligde kalacağımıza inanıyorum. Bu son üç maçta Konya şehrinin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Etiketler :