"Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır..." / VİDEO

"Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır..." / VİDEO

"Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır..." / VİDEO

Kendisine Şeyh sıfatını uygun bulan Abdullah Yolcu skandal bir açıklama ile gündeme geldi. Kerkük doğumlu olan Abdullah Yolcu, tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçluyor. Erkeklerin çeşit sevdiğini ileri süren Yolcu, tek kadınla yetindiğini söyleyen erkeklere de test yaptırmalarını tavsiye ediyor. Bir erkekle yetinmeyen kadınlar için yırtık diyen Yolcu, erkekler konusundaki sözlerini haklı çıkarmak için de cennette erkeklere huri verilirken kadınların sadece kocaları ile yetinecekleri söylemine sığınıyor...

Kendisine şeyh sıfatını uygun bulan Abdullah Yolcu bir sohbet videosunda kadınlar ile ilgili akıl dışı iddialarda bulunup, erkekleri "çok eşli olmak için yaratılmış" şeklinde tasvir etti.

Kadınların ve erkeklerin cinsel hayatlarını diline dolayan Abdullah Yolcu zaman zaman gülerek erkekler hakkında çirkin imalarda bulunuyor.

Tek eşi olan erkeğin, erkekliğini test ettirmesi gerektiğini söyleyen Abdullah Yolcu, "Bir erkek tek bir kadınla doyuyorsa, sapıktır" diyodb

Tek eşli erkeklere erkekliklerini test etme tavsiyesinde bulunan Yolcu, skandal sözlerine farklı erkekle beraber olan kadınlara da yırtık diyor! Onları fuhuş yapmakla suçluyor.

İşte o görüntüler:

ABDULLAH YOLCU KİMDİR?

Abdullah Yolcu şahsi internet sitesinde kendisini şöyle tarif ediyor;

"1958 Kerkük doğumlu olan Abdullah Yolcu birçok İslâm ülkesini gezerek hem çeşitli hocalardan ders ve icazet almış hem de davet çalışmalarında bulunmuştur İslam Dünyasında tanınan bir isimdir.

Daha sonra da davet yapmak; dört mezhebin çizgisini takip ederek ehl-i sünnet ve’l-cemaat anlayışı üzere Türkiye’ye gelip Guraba Yayınevi’ni kurmuştur.

1412 h./1992 m. yılında kurulan yayınevi, Ayasofya ve Sultanahmet Camilerinin yakınında, Cağaloğlu'nda olup İstanbul’un merkezindedir."