Tek derdimiz Konya

Tek derdimiz Konya

ASKON Konya Şube Yönetimi, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti. Ziyarette Konya için ortak projeler üretilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Yönetimi AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti. 
ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Başkan Vekili Ali Umur, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Sinacı, İsmail Çiçek, Halil Aytemir, Zeliha Üzümcü, Bilgehan Beyhan, Emrullah Sürücü’den oluşan heyet, Başkan Angı’ya yeni dönemde başarılar diledi.
Yeni dönemde ASKON’un yapacağı çalışmalar hakkında Başkan Angı’ya bilgiler veren ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Öncelikle il başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sizin gibi tecrübeli bir ismin bu koltukta oturması bizleri mutlu etti. Özellikle sanayici kimliği olan bir isim olmanız ayrıca bir sevindirdi. Bizler de ASKON olarak şehrimiz ve ülkemiz adına yapacağınız her türlü çalışmada yanınızdayız. Bu noktada 2018 yılını iyi değerlendirmeliyiz. Genelde hükümetimiz özelde biz ülke ekonomisi adına projeler geliştirmeliyiz” dedi. Başkan Yıldırım, hafta sonu Konya’da yapılacak olan ASKON Genel Merkez 10. Divan Toplantısı’na Hasan Angı  ve yönetimini davet etti.
EL ELE VERİP KONYA İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, “ASKON’un çalışmalarını yakından takip ediyor takdir ediyoruz. Konya ekonomisi adına yapılan her türlü çalışmayı destekliyoruz. ASKON olarak sizin yapacağınız her türlü çalışmada da üzerimize düşeni yapmak için hazırız. Ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi. 

tek-derdimiz-konya-(3).jpg

tek-derdimiz-konya-(2).jpg