Tek ben mi sigara içiyorum?

Tek ben mi sigara içiyorum?

Bir kafede sigara içerken görüntülenen Volkan Fındıklı, yapılan habere ve sosyal medyada kendisine yöneltilen tepkilere memleket.com.tr aracılığıyla cevap verdi.

Memleket.com.tr’ye konuşan Volkan, ‘Sigara performansımı etkilemiyor, eleştirenler maçlarda kaç kilometre koştuğumu araştırsın’ dedi.

Futbol dünyasında sigara içen tek futbolcu ben değilim. Ne olmuş yani sigara içtiysem, uyuşturucu mu kullanıyorum? Futbol dünyasının dışında bulunanlara garip gelebilir sporcunun sigara içmesi. İçerisine girince hiç öyle değil ama… Bu haber bana karşı yapılan bir kasıttır ya da bu işlerden anlamayan birisinin yaklaşımıdır. Futbolcuların da bir özel hayatı vardır. Arkadaşımla oturmuş, çay içiyordum. Gizlice çekmişler. Hiç yanıma gelip merhabalaşmadılar da tanıyorsun neden tepki vermiyorsun? Fotoğrafı kimin çektiğini bilmiyorum. İnternet sitelerinde de haber olmuş. Dediğim gibi bu camiada sigarayı içen tek ben değilim. Sigara, performansımı da etkilemiyor. ‘Sigara, performansını etkiliyor’ diyenler bir zahmet araştırsınlar oynadığım maçlarda kaç kilometre koşmuşum. Sigara hiçbir şekilde etkilemiyor performansımı’ İfadelerini kullandı.

Veli Özkan