TED’li Öğrencilerden 24 Kasım’da öğretmenlerine sürpriz

TED’li Öğrencilerden 24 Kasım’da öğretmenlerine sürpriz

TED Konya Kolejinde 24 Kasım Öğretmen gününde öğrenciler hazırladıkları bir programla öğretmenlerine oratoryolar, tiyatro ve dans gösterileri yaparak öğretmenlerine sürpriz yaptılar

TED Konya Koleji Hatice&Şükrü Bağrıaçık çok amaçlı salonunda düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlarken, öğrenciler öğretmenleri için şiirler okudular. Ardından öğretmenlerine güzel sözler ve öğretmenleri için hazırladıkları oratoryo seslendirdiler. Hazırladıkları tiyatro eserleri sahnelediler. Öğrenciler sahnede dans gösterileri yaparak programlarını tamamladılar.

TED Konya Koleji öğretmenleri, öğrenciler tarafından organize edilen programdan dolayı çok mutlu olduklarını ve duygusal dakikalar yaşadıkları ifade ettiler.

Okul Hatice&Şükrü Bağrıaçık çok amaçlı salonunda öğrenciler tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı sonunda öğrenciler, öğretmenler, Okul müdürleri ve yöneticileri günün anısına toplu bir fotoğraf çektirerek programı sonlandırdılar.