Tedem Koleji tanıtıldı

Tedem Koleji tanıtıldı

Özel Tedem Koleji- Eğitim Kurumları Erenköy Kampüsünde düzenlediği basınla buluşma programında basınını misafir ederek, bünyesinde hizmet veren eğitim kurumları hakkında bilgilendirildi.

Düzenlenen programına Tedem Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cücük, Genel Müdür Ömer Bayram, Anadolu Lisesi Müdürü Onur Gavaser, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Melik Ünler ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Programda Tedem Eğitim Kurumları hakkında bilgi veren Tedem Eğitim Kurumları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, ülkemizin bilim ve medeniyette yetiştirdiğimiz öğrenciler sayesinde yükseleceğini belirterek, “Konya’da 17 Yıl önce dershanecilikle başlamış olduğumuz eğitim hayatına hizmet ederken,   son üç yılımızda da özel okul sektöründe eğitim hizmeti vermekteyiz. Bugün burada 9000 m2 üzerinde 11 bin 500 m2 kapalı alanı bulunan, 50 derslikle anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile Tedem Koleji Erenköy kampüsünün açılışını yapmanın vermiş olduğu gururu sizlerle paylaşıyoruz. Çok kısa bir sürede Tedem Koleji okulları velilerimizden tam not aldı. Şimdi bu tecrübemizi sizlerle birlikte Erenköy Kampüsünde büyütmeyi hedefliyoruz. 1200 öğrenci kapasitemiz var” dedi.
Amacımız, Aklını Kiraya Vermeyen Bireyler Yetiştirmektir
Teoman Yılmaz amaçlarının aklını kiraya vermeyen bireyler yetiştirmekte olduğuna dikkat çekerek, “Velilerimizin bizlere emanet ettiği en kıymetli varlığınız olan öğrencilerimizi beyni hür, fikri hür, kendi kararını kendi verebilen, hiç kimseye aklını kiraya vermeyen hür bireyler olarak yetiştirmek için tüm kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak, fedakârlık ve gayretle, Vatanına, Milletine ve Ailesine faydalı bireyler yetiştireceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Geleceğiniz yetiştireceğimiz bu gençlere emanettir” şeklinde konuştu.
17 Yıldır Eğitimin İçindeyiz
Tedem Eğitim Kurumları Kurucu- Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cücük’te,17 yıldır eğitimin içinde olduklarını kaydederek, “Eğitim camiasının 17 yıldır içindeyiz. Velilerimizden ve kamuoyundan gelen istek üzerine Erenköy Kampüsümüzü oluşturduk.  Bugün İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile Tedem Koleji olarak hizmet vermenin mutluluğu içindeyiz” diye konuştu.
Kurucularımızın Eğitimci Olması Bize Çok Şeyler Kattı
Tedem Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Bayram’da, “Tedem Eğitim Kurumlarının kurucularının ikisinin de öğretmenlerden oluşması bize çok şey kattı. Onların katkıları ve birikimleriyle daha iyi bir yere geleceğiz. Katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi buraya taşıyan öğretmenlerimize, velilerimiz. Öğrencilerimize ve Konya halkına da teşekkür ediyoruz.” Daha sonra Tedem Eğitim Kurumlarının Özel Tedem Koleji Erenköy Kampüsündeki okullar tanıtıldı. Program birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ferit Hepokur-Memleket

tedem.jpg

tedem-(2).jpg