TED Konya Kolejinde ilk zil çaldı

TED Konya Kolejinde ilk zil çaldı

TED Konya Kolejinde, 2017–2018 eğitim-öğretim yılı, okul bahçesinde düzenlenen bir törenle ile başladı. Tören sonunda çalan ilk zil ile öğrenciler ders başı yaptı

TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Kale “Türk Eğitim Derneği, çalışmalarını yürütürken gücünü ve başarısını, Cumhuriyet ve demokrasiye olan sorumluluk bilincinden almaktayız.

TED Konya Koleji olarak TED Meşalesini gelecek nesillere taşımanın gururu içerisindeyiz. Yöneticisinden öğretmenine hatta yardımcı personelimize kadar sistemimizdeki herkes çok büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Böylece geleceğe hazırlıksız yakalanmak yerine, geleceği yaratan bir coşku ile çalışıyoruz.

2017–2018 eğitim-öğretim yılına başlarken, çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine yeni ufuklar açacak bu başlangıç vesilesiyle duydukları coşkuyu yürekten paylaşıyorum.

Genç ve dinamik nüfusumuzun, çağın gereklerine uygun kaliteli bir eğitim sistemi içinde, yetenekleri ve becerileri doğrultusunda yetiştirilmesi, hayalini kurduğumuz yarınlara ulaşılmasında en önemli unsurdur. Müreffeh bir gelecek ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaşılmasında en büyük güvencemiz eğitimli insan gücüdür.

Günümüzde, çocuk ve gençlerimizin ruhsal gelişimlerini destekleyen, sosyal hayata katılmalarını, toplumda öncü rol oynamalarını, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerini amaçlayan bir eğitim anlayışı benimsenmektedir. Bu bağlamda onların dünyayı dönüştürecek fikirler üreten, eleştirel düşünen, kendine güvenen, teknolojiye hâkim, araştırıcı, girişimci, ufku ve vizyonu geniş bireyler olmalarına büyük önem veriyoruz.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yeni eğitim yıllarını kutluyor ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Tören, yapılan gösteriler ve konuşmalarının ardından çalınan ilk zil ile öğrenciler, 2017–2018 eğitim yılı için ders başı yaptı.