TEB'den MTV ödemelerine 3 taksit imkanı

TEB'den MTV ödemelerine 3 taksit imkanı

Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Mendi:- "MTV ödemelerinde, TEB kredi kartlarını kullanan müşterilerimize, bütçelerini zorlamadan 3 taksit imkanı sunuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), ticari ve bireysel kredi kartları ile yapılacak tüm MTV ödemelerine 3 taksit imkanı sunuyor.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka, MTV ödemelerine ilişkin bir kampanya başlattı.

31 Ocak'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında MTV ödemelerini TEB şubeleri, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Bankacılık uygulaması veya "www.gib.gov.tr" üzerinden TEB ticari ve bireysel tüm kredi kartları ile yapan müşterilerine, motorlu taşıtlar vergi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, vergi ödemesinin Türkiye adına hassas bir mevzu olduğunu belirterek, "TEB olarak müşterilerimizin vergi ödemelerinde de yanındayız. Bu kapsamda, MTV ödemelerinde, TEB kredi kartlarını kullanan müşterilerimize, bütçelerini zorlamadan 3 taksit imkanı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :