''TEB Akıl Fikir Yarışması''

''TEB Akıl Fikir Yarışması''

Manisa CBÜ öğrencisi, "8. Geleneksel TEB Akıl Fikir Yarışması'nda ikinci oldu

MANİSA (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen Akıl Fikir Yarışması’nda Celal Bayar Üniversitesi öğrencisi Fatih Durmaz ikinci oldu. 

CBÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, bu yıl “Çevik Ol, Sonuç Al” teması ile İstanbul'da düzenlenen ve toplam 13 bin 900 başvurunun yapıldığı "8. Geleneksel TEB Akıl Fikir Yarışması'nda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Fatih Durmaz'ın, "Öğrenci-Yeni Mezun Kategorisi'nde ikinci olduğu bildirildi.

Yarışma sonrasında Manisa'ya dönen Durmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat ile CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi'yi makamında ziyaret etti.

Öğrenciyi aldığı başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Çelebi, "Fatih’in aldığı bu önemli ödül, üniversitemiz için büyük bir gurur kaynağı oldu. Üniversitemizin adını en güzel şeklide duyurdu. Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, kazandıkları başarılarla bundan sonra da adlarını duyurmaya devam edecek" ifadesini kullandı. 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı