TBMM Genel Kurulu

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker:"AK Parti iktidarları döneminde yapılan altyapı projeleri dünyanın 'en'leri arasında yer alırken, vatandaşı da gururlandırmıştır"

TBMM (AA) - AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "AK Parti iktidarları döneminde yapılan altyapı projeleri dünyanın 'en'leri arasında yer alırken, vatandaşı da gururlandırmıştır" dedi.

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Akif Hamzaçebi başkanlığında toplandı.

Denizli sanayisine ilişkin gündem dışı söz alan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, enerji faaliyetlerindeki artışın 2015 yılına damgasını vurduğunu söyledi. Denizli'de iş adamları ile bankalar arasında sorunlar olduğunu ve iflas ertelemelerin arttığını belirten Ayhan, kentte karşılıksız çek sorunu olduğunu savundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise yatırımlara ilişkin yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 2002'de bugüne kadar 14'üncü bütçeyi onayladıklarını ve bunu da bir öncekilerde olduğu gibi faize değil yatırımlara ayırdıklarını ifade etti. Şeker, "AK Parti iktidarları döneminde yapılan altyapı projeleri dünyanın 'en'leri arasında yer alırken, vatandaşı da gururlandırmıştır." dedi.

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz da Ardahan'ın sorunlarına ilişkin gündem dışı konuşma yaptı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :