TBMM Başkanı Kahraman'ın Che Guevara'ya dair sözleri

TBMM Başkanı Kahraman'ın Che Guevara'ya dair sözleri

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı:-"Sayın Kahraman tarafından gerçekleştirilen konuşmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceği ve

TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, gençlere, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, tarihteki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceğini tavsiye ettiği bildirildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Kahraman'ın, Rize'nin, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 555. yılı dolayısıyla dün düzenlenen kutlama etkinliklerindeki konuşmasına dair bazı basın organlarında çıkan haberler üzerine, yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Sayın Kahraman tarafından gerçekleştirilen konuşmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, kendi milli değerlerimizi özümsemiş, ülkemizin müreffeh ve barış dolu aydınlık geleceğinin teminatı olan gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceği ve takip edilebileceği tavsiye edilmiştir." ifadelerine yer verildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :