TBMM Başkanı Kahraman, Trabzon'da

TBMM Başkanı Kahraman, Trabzon'da

Kahraman, İçişleri Bakanı Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ile kahvaltı yaptı

TRABZON (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Trabzon'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile kahvaltı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rize'deki programlarına katılmak üzere Trabzon'a gelen Kahraman, kahvaltı için İçişleri Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ile kentteki bir restoranda bir araya geldi.

Kahraman, daha sonra beraberindeki Soylu ve Yılmaz ile Ortahisar ilçesine bağlı Atatürk Alanı'ndaki bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

- Soylu'dan Trabzonspor değerlendimesi

Açılışın ardından Bakan Soylu'ya bir gazetecinin "Trabzonspor ile ilgili değerlendirmeniz nedir" sorusu üzerine, "Trabzonspor, sonuç ne olursa olsun hem yönetimini, hem futbolcularını, hem hocasını desteklemek zorunda olduğumuz bir durumdadır. Çok zor bir dönemden geçtik. Hiç kimse endişe etmesin, merak etmesin düzelecek. Sabırlı olacağız." diye konuştu.

TBMM Başkanı Kahraman, İçişleri Bakanı Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki programına katılmak üzere kentten ayrıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :