TBMM Başkanı Kahraman Kayseri'de:

TBMM Başkanı Kahraman Kayseri'de:

"15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye'yi işgal teşebbüsüydü. Ülkemizi işgal edemediler ve bir uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduk. Bunda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Meclisimizin, milletimizin, bütün sivil toplum kuruluşlarının, basınımızın, topye

KAYSERİ (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye'yi işgal teşebbüsüydü. Ülkemizi işgal edemediler ve bir uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduk. Bunda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Meclisimizin, milletimizin, bütün sivil toplum kuruluşlarının, basınımızın, topyekun milletin büyük bir emeği var." dedi.

Kahraman, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kahraman, "Kayseri'ye çok defalar geldim, gittim. Her gelişimde bir ilerleme görüyorum. Bu gelişme, Türkiye'nin her vilayetinde de var. Çok büyük gelişmeler oldu. 'Daha fazla olmasın' diye önümüzü kesmek istiyorlar ama kesemeyecekler. Milli şuur ve ruh halinde birleşmiş bir Türkiye var. Bunu 15 Temmuz'da gördük. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz, gazilerimize sağlık afiyet diliyoruz." diye konuştu.

Kahraman, 15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir sorundan kurtulduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu, milletimizin bir destanı oldu, burada en önde gelen isim bir numara Cumhurbaşkanımız muhterem Recep Tayyip Erdoğan oldu. Halkı meydanlara çağırması ve meydanlara halkın çıkışı, demokrasiye sahibiyeti, darbeye karşı oluşu, fevkalede bir tablo ortaya koydu ve Türkiye bir yokluktan kurtuldu. Çünkü 15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye'yi işgal teşebbüsüydü. Ülkemizi işgal edemediler ve bir uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduk. Bunda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Meclisimizin, milletimizin, bütün sivil toplum kuruluşlarının, basınımızın, topyekun milletin büyük bir emeği var. Nice isimsiz kahramanların yaptığı, isimsiz belli olmayan hizmetler var."

Vali Kamçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da katıldı.

Kahraman, daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e ziyarette bulundu.

Çelik, Kahraman'a el işlemeli ibrik hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :