TBMM Başkanı Kahraman Bitlis'te

TBMM Başkanı Kahraman Bitlis'te

Ahlat ilçesinde, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Ergezen'in eşinin cenaze törenine katılan Kahraman, Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sarıgül'ün ailesi ziyaret etti- Kahraman: - "Her g

BİTLİS (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Bitlis'in Ahlat ilçesinde, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katıldı.

Van'dan helikopterle Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Kahraman, daha sonra İkikubbe Mahallesi'ne geçerek Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Sarıgül'ün ailesini ziyaret etti.

Şehidin yakınlarına başsağlığı dileyen Kahraman, burada yaptığı konuşmada, "Başımız sağ olsun. Cenabıhakk'ın katında şehitliğin mertebesini biliyorsunuz. Her gün şehitlerimiz oluyor ama inşallah üstesinden geliniyor. Huzurlu, inanmış, geleceği güçlü, sonu aydınlık ve açık bir Türkiye'de olacağız. Canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin." dedi.

Ardından beraberindekilerle İkikubbe Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de ikindi namazını kılan Kahraman, daha sonra eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katıldı.

Cenaze namazının ardından Ergezen'in cenazesi, Karaağaç Mezarlığında defnedildi.

Ergezen'e ve yakınlarına başsağlığı dileyen Kahraman, helikopterle Van'a gitmek üzere, Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığına geçti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :