Tayfun Türkmen:Küçümsemememiz gereken bir rakip

Tayfun Türkmen:Küçümsemememiz gereken bir rakip

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, bu hafta Buğsaşspor’u Kırklarelispor deplasmanında alınan 1 puanın önem kazanması için bu hafta iç sahada 3 puan almak gerektiğini söyledi.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, bu hafta Buğsaşspor’u Kırklarelispor deplasmanında alınan 1 puanın önem kazanması için bu hafta iç sahada 3 puan almak gerektiğini söyledi. Tayfun Türkmen, “Oynayacağımız tüm karşılaşmalarda deplasmanlarda kaybetmemek bizim için önemli. Kendi sahamızda üç puan aldığımız zaman deplasmanda alınan her puan çok daha büyük önem kazanacak” dedi.

 

GOL YEMEDEN PUAN ALMAK ÖNEMLİ

Kırklarelispor deplasmanından alınan 1 puandan ötürü mutlu olduklarını kaydeden teknik Tayfun Türkmen,  “Karşılaşma iyi bir havada oynandı. Güzel bir karşılaşma oldu bizim için en zor deplasmanlardan bir tanesiydi. Taraftarları stadyumu doldurmuştu, atmosferi yüksek bir karşılaşmaydı. Futbol adına izleyenler çok güzel bir karşılaşma izledi. İki takımın mücadelesi de üst seviyedeydi. Futbolcularımın mücadelesi istediğimiz noktadaydı. Karşılaşmayı kazanabilecek pozisyonlar ürettik ancak son vuruşlarda istediğimiz etkiyi sağlayamadık. Bunun yanı sıra rakibimizde kazanabilirdi, onlarda pozisyon buldular. Sonuç olarak çok zorlu bir deplasmandan bir puan ile döndük. Gol yemeden deplasmandan puan almak bizim için çok önemli. Sezon başından bu yana çalıştığımız noktaların meyvelerini alıyor olmamız bizi sevindiriyor. Gol yemeden bir maçı tamamlamak, takım savunması adına sevindirici. Oynayacağımız tüm karşılaşmalarda deplasmanlarda kaybetmemek bizim için önemli. Kendi sahamızda üç puan aldığımız zaman deplasmanda alınan her puan çok daha büyük önem kazanacak” dedi

 

KÜÇÜMSEMEMEMİZ GEREKEN BİR RAKİP

İç sahada Bugsaşspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarının başladığını da kaydeden Tayfun Türkmen, “Kırklarelispor karşılaşmasını unutup Cumartesi günü Bugsaşspor ile kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız. O maçın hazırlıklarına başladık kendi sahamızda kazanmak için sahaya çıkacağız. Eğer karşılaşmayı kazanırsak gelecek haftalarda yaşayacağımız lig sıralaması için büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Rakibimizin durumu da çok önemli, son iki maçlarını kazandılar. Bu anlamda küçümsemememiz gereken bir rakip. Recep dışında eksiğimiz yok. Onun yerine oynayacak arkadaşlarımız da en iyisini yapacağından hiç kuşkumuz yok. Kendi sahamızda taraftarımızın desteğiyle üç puan almak için oynayacağız” ifadelerini kullandı.