Tayfun Türkmen mücadeleden memnun

Tayfun Türkmen mücadeleden memnun

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçında sahasında Kahramanmaraşspor’la 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçında sahasında Kahramanmaraşspor’la 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan  Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Tayfun Türkmen, “Galibiyeti bir an evvel yakalamak istiyoruz. Bu maç onun için iyi bir fırsattı. Ama artık geride kaldı, bir puan aldık. Yenilmemekte çok kıymetli bu ligde. O yüzden arkadaşlarımın mücadelesini kutluyorum” dedi.

GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARDIK

Tayfun Türkmen açıklamasında şunları söyledi: “Yine kazanabileceğimiz bir maçta diye düşünüyorum. Çocuklar istediler, kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sahada gösterdiler. Biraz maçın başında hafta boyunca söylediğimiz o duran toplardaki çalıştığımız konudan gol yemenin etkisi oldu. Ama devamında herhalde iki veya üç tane belki yüzde yüz diyebileceğimiz gol pozisyonu yakaladık. Devreyi önde bile gidebilirdik ama 1-0 geride girdik. İçeride gerekli uyarılarımızı yaptık daha coşkulu daha istekli olmamız gerektiğini söyledik. İkinci yarının hemen başında beraberlik golü de bulduk. Devamında fırsatlarımız vardı kazanabileceğimiz. Ama sonuç bugün yine beraberlikle sonuçlandı. Yolumuza devam edeceğiz, bütün oynadığımız oynayacağımız maçlar hepsi bizim için birer ders. Bu maçtan da gerekli dersleri çıkartacağız. Oyuncu arkadaşlarımızla gerekli analizleri, toplantıları yapacağız. Galibiyeti bir an evvel yakalamak istiyoruz. Bu maç onun için iyi bir fırsattı. Ama artık geride kaldı, bir puan aldık. Yenilmemekte çok kıymetli bu ligde. O yüzden arkadaşlarımın mücadelesini kutluyorum. Önümüzdeki hafta Cumartesi günü oynayacağımız Sivas maçından inşallah ilk 3 puanımızı alıp döneceğimizi umuyorum. Yarından itibaren de tamamen o maçın hazırlıkları için çalışmalara başlayacağız.”  Spor Servisi

 

 

Etiketler :