Tayfun Türkmen: iyi başlamak istiyoruz

Tayfun Türkmen: iyi başlamak istiyoruz

Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig'de 2018-2019 sezonuna sahasında oynayacağı Tuzlaspor karşılaşması ile başlayacak

Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig'de 2018-2019 sezonuna sahasında oynayacağı Tuzlaspor karşılaşması ile başlayacak. Yeşil-beyazlıların yeni teknik direktörü Tayfun Türkmen,  “İyi bir oyun ve iyi bir sonuç ile sezona başlayıp güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Amacımız ligi güzel bir pozisyonda tamamlamak ve mümkün olduğunca genç oyuncularımızın gelişmelerine katkı sağlamak. Sonrasında Konyaspor’umuza mentel olarak, fiziksel olarak, taktiksel olarak hazır bir genç oyuncu grubu yetiştirmek” dedi.

BİR KAÇ EKSİĞİMİZ VAR

Tayfun Türkmen yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kamp döneminin ardından kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalarla sezonun ilk maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Göreve kamp çalışmalarının tam ortasında başladım. Gürses hocama bu noktada teşekkür etmek istiyorum. Takımın ilk toplanmasından bizim görevi devraldığınız güne kadar gayet güzel planlı, disiplinli, çok güzel bir çalışma ortamı olmuş. Onun için Gürses hoca ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Bizim geldiğimiz andan itibaren de oyuncu arkadaşlarıma, yöneticilerimize teşekkür etmemiz gerekiyor. Gayet güzel, keyifli, coşkulu, iyi bir çalışma ortamımız oldu. İlk başta Erzurum’da devam eden kampı tamamladık. Daha sonrada bayram izninin ardından Konya’da çalışmalara başladık. Şimdi Tuzlaspor karşılaşmasına yönelik antrenmanlar yapıyoruz. Şu anki çalışmalarımız gayet güzel. Evet bir kaç tane eksiğimiz var ama bunları zaman içerisinde tamamlayacağımızı düşünüyorum. Yarıda göreve gelmenin bazı şeyleri oturtmak anlamında dezavantajı olduğunu da söylemek gerekir. Bunu da düzgün, planlı bir şekilde çalışarak en kısa sürede tamamlayacağız.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Şu an için ilk maçımız Tuzlaspor maçı. Bütün hazırlıklarımız bu karşılaşma üzerine. Kendi sahamızda lige başlayacağız. İyi bir oyun ve iyi bir sonuç ile sezona başlayıp güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Tabii ki geçen sezondan güzel bir görüntü var. Bunda hem Alper hocanın, hem yönetimin, hem de oyuncuların çok büyük bir katkısı var. Biz bunu bir adım daha ileriye nasıl taşıyabiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız ligi güzel bir pozisyonda tamamlamak ve mümkün olduğunca genç oyuncularımızın gelişmelerine katkı sağlamak. Sonrasında Konyaspor’umuza mentel olarak, fiziksel olarak, taktiksel olarak, hazır bir genç oyuncu grubu yetiştirmek.”

HEYECANLI VE MUTLUYUM

Futbolculuk yaptığı tesislerde teknik adam olarak bulunmanın ayrı bir duygu yaşattığını kaydeden Tayfun Türkmen,“ Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sahada futbolcu olarak yıllarca çalıştım, hizmet ettim. Bu şehre  şimdi çok önemli bir görev ile geri dönmek bu göreve layık görülmek beni çok mutlu etti, çok onurlandırdı. Konyaspor bizim buradaki hedef kulübümüz. Onlara kaliteli bir oyuncu grubu kaynağı oluşturabilirsek çok başarılı bir hizmet yapmış olacağımızı düşünüyoruz. 5 beş yıl oyuncu olarak bir yılda antrenör olarak görev yaptığım camiaya bu şekilde tekrar dönmek çok güzel. Heyecan ve mutlulukla sezona hazırlanıyoruz” diye konmuştu.

Etiketler :