Tayfun Türkmen galibiyete inanıyor

Tayfun Türkmen galibiyete inanıyor

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, Fethiyespor maçını kazanacaklarına dair inancını dile getirdi.

 

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, Fethiyespor maçını kazanacaklarına dair inancını dile getirdi. Sezonun ilk maçında geçtiğimiz hafta “bir anlık bir hata, bir anlık dalgınlık bize 2 puana mal oldu” diyen Tayfun Türkmen, “Cumartesi günü deplasmanda da ilk karşılaşmamızı oynayacağız. Buradan en güzel sonuçla, kazanarak döneceğimizi umut ediyorum inşallah” dedi.

TUZLASPOR MAÇINDAN ÇIKARACAĞIMIZ DERSLER VAR
Tayfun Türkmen yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahamızda Tuzlaspor ile karşılaştık. Sezonun ilk maçları her zaman çok zordur. Biz de rakibimiz karşısında çalıştığımız birçok şeyi sahada uygulamaya çalıştık. Nitekim skor avantajını da ele geçirip 1-0 öne geçtik. Ancak son anlarda yediğimiz golle iki puan kaybettik. Bir anlık bir hata, bir anlık dalgınlık bize 2 puana mal oldu. Bu maçtan elbette çıkartmamız gereken dersleri çıkarttık, arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme yaptık. İlerleyen haftalarda bunun telafisi mümkün.

TELAFİ EDECEĞİZ

 Bu bizi çok üzdü elbette ama ikinci haftada oynayacağımız Fethiyespor karşılaşmasında kaybettiğimiz puanları telafi etmek için çalışmalara hemen başladık. Hafta başından bu yana iyi hazırlanarak, rakibimizi iyi analiz ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk maçta yaşadığımız eksiklikleri arkadaşlarımızla konuştuk. Cumartesi günü deplasmanda da ilk karşılaşmamız oynayacağız. Buradan en güzel sonuçla, kazanarak döneceğimizi umut ediyorum inşallah.”

 

Etiketler :