Tavuk Dünyası Real karşısında açıldı

Tavuk Dünyası Real karşısında açıldı

Tavuk sektörünün ünlü firmalarından Tavuk Dünyası’nın yeni şubesi Real Karşısı Konya Park İş Merkezinde açıldı

Tavuk sektörünün ünlü firmalarından Tavuk Dünyası Konya’da büyümeye devam ediyor. Lezzet, kurumsallık, hijyen gibi konularda müşterilerinden tam not alan ve gün geçtikçe müşteri portföyünü artıran Tavuk Dünyası yeni Şubesini Real karşısı Konya Park İş Merkezine açtı. Açılışa Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Yargıtay Savcısı Mustafa Uslu ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi öncesi açılış konuşması yapan İşletme ortaklarından Mehmet Köse, “Lezzetin beğenilmesi ve talebin olmasıyla yeni şubeyi Real karşısına açtıklarını ifade ederek, “Konya bu lezzeti sevdi, gerek lezzet gerek sunum olarak kaliteyi bozmadan büyümeyi hedefliyoruz. Gelen tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

tavuk-dunyasi-(1).jpg

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise, daha önce Kent Plaza’da Tavuk Dünyası’na gittiğini ve memnun kaldığını belirterek, “Talep var ki bu arkadaşlarda yeni şubeler açıyor. Demek ki lezzet beğenildi. Yeni stadyumumuza yakın olması da avantaj. Bu bölge bir cazibe merkezi haline geldi. Gün geçtikçe büyüyor, işletmelerimizin büyümesi bizleri de sevindiriyor. Konyamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesildi. 

tavuk-dunyasi-(2).jpg

memleket.com.tr