Tavşançalı Ömeranlıspor’dan hakem yönetimlerine tepki

Tavşançalı Ömeranlıspor’dan hakem yönetimlerine tepki

Konya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Tavşançalı Ömeranlıspor’dan hakem yönetimlerine tepki geldi.

Konya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Tavşançalı Ömeranlıspor’dan hakem yönetimlerine tepki geldi. Konuyla ilgili yapılan açıklama şu görüşlere yer verildi:  Kurulduğumuz günden bugüne kadar bölgeye hareketlilik getirmiş olan takımımızın tek hedefi başarılı sonuçlar alarak, yarışmaya ve gelişmeye önem veren bir yapıyı oluşturmak, Konya futbol yerel liglerine katkı sağlamak olmuştur.

Kazandibimiz maçlar olsun ya da puan kaybettiğimiz maçların genelinde yaygın görülen, yönetmekten uzak idare etmeye gelmiş iyi niyetinden şüphe dahi etmek istemediğimiz hakemleri görüyoruz

Gece gunduz Konya Kulu arası mekik dokuyan, çalışan emek veren teknik ekibimizin oyuncularımızın cabaları bir düdüğe mahkum edilmemelidir. Yenilenen futbol kurallarına hakim olmayan, maç bitse de gitsem zihniyeti ile yönetilen maçlar amatör futbola zarar vermektedir.

Sadece hakem konusunda değil, amatör futbolun birçok alanında adaletin, liyakatin, yeteneğin olduğu, kayırmanın olmadığı bir düzen istiyoruz. Bu konulara daha hassas ve önemle yaklaşacağımızdan  şühe duyulmasın.”

Etiketler :