Taşköprü Sümer Mahallesi’nde havai elektrik hatları yer altına alındı

Taşköprü Sümer Mahallesi’nde havai elektrik hatları yer altına alındı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Sümer Mahallesi’nde bulunan havai elektrik hatları yer altına alındı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın girişimleri sonucu tarafından tamamlanan çalışmalarda Taşköprü Meslek Yüksek Okulu’nun gelmesinin ardından yapılaşmanın arttığı Sümer Mahallesi’nde havai elektrik hatlarının yer altına alınması çalışması hızlı bir şekilde gerçekleşti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü’nün gerek şehirleşme gerekse alt yapısı bakımından bölgede ve ülkede öncü olduğunu belirterek Taşköprü Meslek Yüksek Okulu’nun hayata geçmesinin ardından yapılaşmanın arttığı Sümer Mahallesi’nde yaptıkları girişimler sonucu havai elektrik hattını yer altına alma çalışmasını tamamladığını belirterek yaklaşık 2.5 km’lik hatta 1 milyon TL’lik yatırım için emeği geçenlere teşekkür etti.

Sümer Mahallesi Muhtarı İlker Acar’da “Mahallemizde sık sık elektrik kesintisi ve voltaj düşmesi yaşanıyordu. Bizde sıkıntımızı Başkanımıza ilettiğimizde konuyla yakından ilgilenerek bu sıkıntılarımızın kısa sürede giderilmesini sağladı. Mahallemizin her türlü ihtiyacında yanımızda olan ve bu ihtiyaç ve taleplerin kısa sürede çözülmesini sağlayan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.