Taşkentspor bisiklet takımı sezonu kürsü de kapattı

Taşkentspor bisiklet takımı sezonu kürsü de kapattı

TBF 6.ayak yol bisiklet yarışı Türkiye şampiyonasında mücadele eden Taşkent spor bisiklet takımı kürsüden inmedi.

 

            Bisiklet Federasyon tarafından Antalya-Serik’te organize edilen ve sezonun son yarışı TBF 6.ayak yol bisiklet yarışı Türkiye şampiyonasında mücadele eden Taşkent spor bisiklet takımı kürsüden inmedi. Sezonu kürsü de tamamladı.

            Bisiklet Federasyon Başkanlığının 2016 yılı etkinlik programında yer alan ve sezonun son yarışı olan 6.ayak bisiklet yarışı Türkiye Şampiyonasında mücadele eden TaşkensporYıldız Bisiklet takımı şampiyonanın ilk gününde koşulan 44 kilometre yıldızlar B kategorisinde 1. İbrahim Gül ( Taşkent spor) 2. Enes Ömer İlhan (Taşkent spor),  gün Kriteryum yarışın da ise;1.İbrahim Gül –( Taşkent spor ) 2. Okan Kalem - Konya Büyükşehir Belediye spor 3. Ahmet Maral – (Taşkent spor ) kürsüye çıkarak sezonu kapattılar.

            Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı, “  Taşkent spor bisiklet takımımız Antalya’da yapılan sezonun kapanış yarışmasında başarılı yarışlar çıkartarak ve ilk üç’e girme başarısını göstererek kürsüdeki yerlerini almışlardır.. Bu başarıya imza atan sporcu ve antrenörümüz Hasan Hüseyin Akırşan’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.