Taşkent spor başarılı Judocuları ödüllendirdi

Taşkent spor başarılı Judocuları ödüllendirdi

Taşkent Spor Kulübü, 2019 yılın içerisinde Türkiye ve Balkan şampiyonlarında derece giren 3 sporcusunun düzenlediği bir törenle ödüllendirdi.

Konya’da gençlere spor yapma imkânı veren ve başarılı olduklarında ise ödüllendiren Taşkent Spor Kulübü, 2019 yılı içerisinde yapılan Türkiye ve Balkan Şampiyonalarında ilk üç’e girme başarısını gösteren üç judocusu kulüp binasında düzenlenen bir törenle ödüllendirdi. Judocular Ramazan Doğan(Türkiye İkincisi) Hediye Sema Alıcı( Türkiye İkincisi- Balkan Şampiyonası İkincisi) ve İlayda Merve Koçyiğit(Balkan Birincisi), Sporculara ödüllerini Başkan Ahmet Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri verdi.

taskent-5.jpg

Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; “Kulüp olarak hedefimiz ilk önce gençlerimize spor yapma imkânı vermektir. Bunun yanı sıra Türkiye ve Balkan Şampiyonalarında ilk üç’e giren sporcularımızı kendi imkânlarımız dâhilinde ödüllendiriyoruz. 2019 yılı içerisinde Türkiye ve Balkan şampiyonalarında Judo ilk üç’e girme başarısını gösteren judocularımızı bugün ödüllendik ve başarılarının artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

 

taskent-6.jpg

Kulüp binasında düzenlenen ödül töreninde Başkan Ahmet şanlı, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Şanlı, Hüseyin Eşgin ve Basın danışmanı Muhammet Kencik hazır bulundu.

 

taskent-7.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :