Taş Köprü Aile Çay Bahçesi Açıldı

Taş Köprü Aile Çay Bahçesi Açıldı

Taş Köprü Aile Çay Bahçesi’nin Çevre Düzenlemesi Yapılarak Törenle Açıldı

 

Beyşehir Taş Köprü Aile Çay Bahçesi’nin çevre düzenlemesi tamamlanarak törenle halkın hizmetine açıldı.

Açılış Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Milletvekili Adayları Leyla Şahin Usta, Muhammet Uğur Kaleli, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kahraman Göksu, Ak Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı konuşmada; “Yıllardır her zaman önünden gelip geçtiğimiz bu tarihi mekana alkollü olmasından dolayı girmek nasip olmamıştı. Şimdi Beyşehir Belediyemizin yaptığı çalışmayla tamamen halkımızın hizmetine açılmış oldu. Bundan böyle Beyşehirli hemşerilerimiz tarihi taş köprü manzaralı, hemen suyun yanında Çarşamba Kanalı içindeki ve bahçedeki fıskiyeleriyle, çok güzel bahçe düzenlemesiyle, gerekse binasının yapılan restorasyonuyla,  temiz nezih bir ortamda çaylarını yudumlayarak sohbetlerini yapacaklar. Bu hizmeti bu şekilde Beyşehirlilere kazandıran Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve beraberindekiler çevre düzenlemesi yeniden yapılarak hizmete açılan bahçeyi gezerek Başkan Özaltun’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.