Tartıştığı kadını darp etti, yanındaki kişiyi makasla yaraladı

Tartıştığı kadını darp etti, yanındaki kişiyi makasla yaraladı

Zonguldak'ta bir kişi, aynı mahallede oturduğu kadını sokak ortasında darp ettikten sonra yanındaki kişiyi de makasla ağır yaraladı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi,  aynı mahallede oturduğu kadını darp ettikten sonra yanındaki kişiyi makasla ağır yaraladı. Kadının darp edilme anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Cemil C, Devrim Bulvarı Yukarı Sokak'ta adının Nazan olduğu öğrenilen kadın ile Kadir Özkan'ı birlikte gördü. Yaşanan tartışmanın ardından kadını sopayla beline ve kafasına vurarak darp eden Cemil C, olay yerinden uzaklaşan Kadir Özkan'ı da yakalayarak makasla ağır yaraladı.

Boynuna ve sırtına aldığı makas darbelerinin ardından fotoğrafçı dükkanına sığınan Özkan'ı burada da sopa ile darp eden Cantürk, kayıplara karıştı.

112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Özkan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

- Darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı

Bir iş yerinin güvenlik kameralarında yer alan görüntülerde, Cemil C'nin isminin Nazan olduğu öğrenilen kadının Devrim Bulvarı Yukarı Sokak'ta sopayla beline ve kafasına vurduğu, ardından kadına tekme ve tokat atıp hızla olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı