Tarsus İdmanyurdu Başkanı Yüksel:

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Yüksel:

"Rakibimiz Eskişehirspor olsa da biz yarın sahaya kazanmak için çıkacağız"

MERSİN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun başkanı Erdal Yüksel, Türkiye Kupası 2. turundaki rakipleri Spor Toto Süper Lig ekibi Eskişehirspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. 

 Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta İstanbul’da Kartalspor’u 3-2 yenip 3 puanı aldıklarını hatırlatarak, futbolcuları gösterdikleri performanstan dolayı kutladı.

Eskişehirspor’un Süper Lig'de mücadele ettiğini ancak Tarsus İdmanyurdu’nun da güçlü bir takım olduğunu belirten Yüksel, “Futbol bu, sonucunu önceden kestirmek zor. Rakibimiz Eskişehirspor olsa da biz yarın sahaya kazanmak için çıkacağız. Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızdan evimizde oynayacağımız bu maçta güçlü destek bekliyoruz" dedi.

Cengiz Seçsev ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışına girdiklerine değinen Yüksel, “İddiası ve heyecanı olan bir teknik direktör arayışımız sürüyor. Görüştüğümüz isimler var ancak henüz netleşmedi. En kısa sürede teknik direktör sorununu çözeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı