Tarkan'a 5 bin kişilik tanıtım teklifi!

Tarkan'a 5 bin kişilik tanıtım teklifi!

“Doğa için el ele” sloganıyla pek çok sosyal sorumluluk projesine destek veren Tarkan’a Adıyaman Valiliği, Nemrut’u tanıtması için teklif götürmeye hazırlanıyor

19’uncu Emitt Fuarı, Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuara katılan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, doğaya karşı duyarlılığıyla bilinen Tarkan’la Nemrut Dağı’na inşa edilen amfitiyatronun açılışını yapmak istediklerini söyledi.Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, “Tarkan’ın doğaya karşı hassasiyetini biliyoruz. Daha önce Seferihisar’a, Hasankeyf’e ve birçok HES projesine destek verdi. Nemrut için aynı duyarlılığı bekliyoruz. Kültür başkanlığımız açılışı yapması için Tarkan’a teklif sunacak” dedi.       

Tarkan’dan olumlu yanıt alacaklarını düşündüğünü söyleyen Süzen şöyle konuştu: “Beklentimiz, bölgenin tanıtımına katkı sağlamak için yaptırdığımız 5 bin kişilik amfitiyatronun açılışını Megastar Tarkan’la gerçekleştirip ses getirmek.”

TARKAN PROJELERE DESTEK VERİYOR

"Doğa İçin El Ele" diyerek pek çok projeye destek veren Tarkan'ın projeye olumlu bakacağı düşünülüyor. Daha önce de doğanın da huzura ihtiyacı olduğunu belirten Tarkan, "Doğamıza el ele vererek sahip çıkılalım'' demişti.