Tarkan İstanbul'da konser verdi

Tarkan İstanbul'da konser verdi

İSTANBUL (AA) - "Açıkhava Konserleri" kapsamında ünlü sanatçı Tarkan, müzikseverlerle buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde konser veren...

İSTANBUL (AA) - "Açıkhava Konserleri" kapsamında ünlü sanatçı Tarkan, müzikseverlerle buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde konser veren Tarkan, "Zor zamanlardan geçiyoruz, çok üzücü haberlerle sarsılıyoruz ama sanat, müzik bizleri her zamanki gibi birleştiriyor diye düşünüyorum. Bu gece istiyorum ki bir saat bile olsa derdinizi, hüznünüzü evde bırakmış olun. Bu gece buradan kuşlar gibi hafif dönün evinize." dedi.

Toplum olarak büyük bir badire atlatıldığını bu nedenle de tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerini ileten Tarkan, "Yaşanan o çok tatsız olaylar hepimizi çok üzdü ama milletin ülkesine sahip çıkması beni o kadar duygulandırdı ve mutlu etti ki ülkemle gurur duyuyorum. Her kesimden insanlar el ele verdi ve korudular ülkelerini." şeklinde konuştu.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği konserde Tarkan, "Nasıl Geçti Habersiz", "Kadehinde Zehir Olsa", "Hani O Bırakıp Giderken Seni", "Aşk Bu Değil Mi", "Islak Daha Islak Öp Beni", "Hasret Kaldım Gözlerinin Rengine" isimli parçaları seslendirdi.

Tarkan, "Açıkhava Konserleri" kapsamında 4-6-7-9-10-11 Eylül tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :