Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den Başkan Altay'a teşekkür

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den Başkan Altay'a teşekkür

Konya'nın tarımsal ve hayvansal üretimde Türkiye’de çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Başkan Altay’a Konya tarımının kalkınması için verdiği destek nedeniyle teşekkür etti

Konya Tarım Fuarı ile çeşitli programlara katılmak üzere Konya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 'Tarıma Engel Yok' projesi kapsamında rehabilitasyon amaçlı tarımsal faaliyetlerde bulunan öğrenciler karşıladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 31 ilçede hayata geçirdikleri tarımsal destekler ve sulama yatırımları ile Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği tarım kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında Bakan Kirişçi’yi bilgilendirdi.

Konya'nın tarımsal ve hayvansal üretimde Türkiye’de çok önemli bir yere sahip olduğunu belirteren Bakan Kirişçi ise, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a, Konya tarımının kalkınması için verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.