Tarım Kredi Şiir Öykü ve 4. Geleneksel Fotoğraf Ödül Töreni

Tarım Kredi Şiir Öykü ve 4. Geleneksel Fotoğraf Ödül Töreni

ANKARA (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından düzenlenen "Şiir Öykü ve 4. Geleneksel Fotoğraf" yarışmasının ödülleri verildi.Tarım Kredi'nin,...

ANKARA (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından düzenlenen "Şiir Öykü ve 4. Geleneksel Fotoğraf" yarışmasının ödülleri verildi.

Tarım Kredi'nin, sürdürülebilir kooperatifçiliğin benimsenmesini sağlamak, toprağın önemini artırmak ve tarımsal üretimin insan yaşamı üzerindeki etkisini vurgulanmasının amaçlandığı yarışmasının ödül töreni Milli Kütüphanede düzenlendi.

Törene katılan Tarım Kredi Genel Müdürü İrfan Güvendi, sadece çiftçiye verdiği krediler ve ürünlerle değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan bir kurum olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Tarım sadece tarımı yapanları değil, toplumun tamamını ilgilendiren bir konudur. Toplumun sürekli gündeminde tutulması bu sahanın sürekli içinde olanların emek verenlerin, çalışanların sahada gözlemlediklerini, hislerini ve duygularını şiire, fotoğrafa ve öyküye aktarmalarını amaçlıyoruz."

Öykü kategorisinde E. Alparslan Ulu, şiirde Atilla Özbay ve fotoğrafta Gültekin Kayalar birinci olarak ödüllerini aldılar.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı