Taraftardan samimiyet çağrısı:  MUSA ARAT SÖZÜNÜ TUT!

Taraftardan samimiyet çağrısı: MUSA ARAT SÖZÜNÜ TUT!

Nalçacılılar Taraftarlar Grubu lideri İbrahim Apalı, Konyaspor’dan milyonlarca lira kazandığı ortaya çıkan Musa Arat'a “Sözünü Tut Musa Arat” diye seslendi

Konyaspor'a dair başlıkları değerlendiren Nalçacılılar Taraftarlar Grubu lideri İbrahim Apalı Yeni Malatyaspor maçına karşılama hazırlığı yaptıklarını belirterek taraftarı maça davet etti. Apalı, Konyaspor üzerindeki spekülasyonların da sona erdirilmesi gerektiğini söyledi. Radyo Ekpress'te Pazartesi günleri yayınlanan Spor Ekpress programında Konyaspor'a dair başlıkları değerlendiren İbrahim Apalı, Musa Arat'ın reklam şirketi olan Arya Reklam  ile Konyaspor arasında imzalanan anlaşmanın feshedilerek bu tartışmanın sona erdirilmesi gerektiğini savundu. Daha önceden anlaşmayı tazminatsız feshetmeye hazır olduğunu açıklayan Musa Arat'a seslenen Nalçacılılar Taraftarlar Grubu lideri İbrahim Apalı, 'Sözünü Tut Musa Arat' diye seslendi.

SÖZÜNÜ TUT MUSA ARAT

Spor Ekpress programında Konyaspor ve Musa Arat polemiğini M. Ali Elmacı ve İbrahim Doğan'a değerlendiren İbrahim Apalı, "Aralarındaki anlaşmanın ayrıntısını bilmiyorum ama Konyaspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa Musa Arat bunu yapmalıdır. Mali işler konusunda uzman olduğuna inandığımız bir yönetim var. Karşılıklı açıklamalar yarayı gittikçe derinleştiriyor. Bu iş kimseye prim yaptırmadan çözüme kavuşturulmalıdır. Musa Arat'ın ben sözleşmeyi tazminatsız feshedeceğine inanıyorum. İnşallah şehrimize yakışan bir sonuç çıkar. Biz olayın takipçiyiz. Görüşümüzü de açıkça beyan ettik. Biz bu konunun bitmesini istiyoruz. Sözünü tut Musa Arat diyoruz. Bu yarayı derinleştirmeden olayın çözüleceğine inanıyoruz." dedi. 

RAHAT BİR VÜCUT DİLİ İLE SÖZ VERDİ

Öte yandan Nalçacılılar Taraftar Grubu sosyal medya hesabından "Geçtiğimiz Pazartesi günü Kanal 42 televizyonunda yayınlana ve Arya reklam LTD ŞTİ. Ortağı Sayın Musa Arat’ın konuk olarak katıldığı programla birlikte, kulübümüzün bu programda ortaya atılan iddialarla ilgili cevabını yakinen takip ettik. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak Konyaspor sevgimizin diğer tüm dinamiklerin önünde olduğunu kamuoyunun bilgilerine tekrar sunarak, program esnasında ‘Son derece rahat bir vücut dili’ ile mevcut reklam ve sponsorluk sözleşmesini tazminatsız olarak fesh edebileceğini belirten Sayın Musa Arat’a, söylemlerinin eyleme dönüşme vaktinin geldiğini hatırlatırız." açıklaması yapmıştı.

TAKIMA MEŞALELİ KARŞILAMA

Taraftarın Yeni Malatyaspor  koreografi görmek istediğini hatırlatan ama bu çalışmanın uzun bir emek gerektirdiği için Malatyaspor maçına yetişmeyeceğini anlatan Apalı, "Malatyaspor maçına yönelik koreografi planımız var ama o çalışma çok fazla zaman ister. Taraftar yoğun olursa meşaleli karşılama ve bayrak şov olacak. Taraftarın bu enerjisini futbolcuya, hocaya ve şehre kabul ettirmemiz gerekir. Bu da nasıl olacak? Atkını formanı giyip sahaya geleceksin. Hep birlikte takımı karşılayalım. Bazen taraftar maçı kazandırır." ifadesini kullandı.

'OKUL TRİBÜNÜ' BAŞLADI

Yönetimin taraftara yönelik başlattığı Okul Tribünü projesini önemsediklerini belirten Nalçacılılar Taraftarlar Grubu lideri İbrahim Apalı, "Konyaspor yönetiminin başlattığı Okul Tribünü projesi inşallah tutacak. Her hafta, her maçta bir okul geliyor maçını tribünden izliyor. Bir taraftar olarak bu çok önemli bir projedir diyorum. Yeni statla birlikte bir ivme yakaladık. Son yıllara gelinene kadar yeni nesil, İstanbul takımlarını tutuyor idi. Konya neden spor şehri olmasın? diyerek yola çıktık. Bir Altınordu örneği var. Yönetim bu konuda ciddi bir çalışma hazırladı. Bizler de taraftar grupları olarak destekliyoruz. Bir de sportif başarı çok önemli. İki kupa almış bir takımdan bahsediyoruz. Projenin tutacağına hatta bu takımın bir gün şampiyon olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

M. Ali Elmacı-Memleket