"Taraftara çifte bayram yaşatmak istiyoruz"

"Taraftara çifte bayram yaşatmak istiyoruz"

Büyük hedeflerle lige başlayan ancak henüz galibiyet elde edemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor maçına hazırlanıyor

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor karşısında galip gelerek 3 puan hasretini dindirmek istiyor.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük hedeflerle başladıkları ligde henüz istenen skorları üretemediklerini söyledi.

Bu yüzden şampiyonluk hedefi bulunan bir takım olarak sıkıntılı sürece girdiklerini anlatan Açıkgöz, bu hafta sahalarındaki kendi evlerinde Elazığspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını vurguladı.

Akşam saatlerinde mavi-beyazlı kulübün formasını giyen sporcular ve teknik heyetle bir araya gelip, içinde bulundukları durumu değerlendireceklerini ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Elazığspor maçı bizim için çok önemli. Bu maç bizim açımızdan 3 puandan daha değerli. Çünkü alacağımız galibiyet, moral ve motivasyon olarak takımımıza çok şey kazandıracak. Ayrıca henüz taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatamamış olmamız da bizim için çok üzücü. Elazığ ekibi karşısında galip gelip, taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı