Tanzim tartışması alevlendi "Halk sizin gerizekalı olduğunuzu çok iyi biliyor!

Tanzim tartışması alevlendi "Halk sizin gerizekalı olduğunuzu çok iyi biliyor!

Hikmet Genç, iktidarı ucuz ürün satılan tanzim noktaları nedeniyle hedef tahtasına oturtan muhalefete çok sert sözlerle yüklendi.

Sebze meyve fiyatlarındaki fahiş artışı önlemek amacıyla hayata geçirilen tanzim satış mağazaları vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Halk, stokçuların aradan çıkartılması ile tüketiciye gerçek fiyatlarla hizmet sunan tanzim noktalarına ucuz ürün satın almak için akın etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılmasıyla fiyatların yarı yarıya indiğini belirterek, "Gıda terörünü estirenlere ucuz ürün satarak darbe vuracağız" dedi.

Muhalefet ise halka ucuz ve kaliteli ürün satılmasına karşı çıktı! İndirimli tanzim satış noktaları önünde oluşan kuyrukları, CHP iktidarı dönemindeki yokluk yılları ile karşılaştıran bazı çevreler, "Halkın karneye bağlandığı" dezenformasyonunu ortaya attı!

Bu yöndeki eleştirilere en sert yanıt ise gazeteci Hikmet Genç'ten geldi.

Hikmet Genç, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ile birlikte hazırladıkları Günün Manşeti programında, iktidarı ucuz ürün satılan tanzim noktaları nedeniyle hedef tahtasına oturtan muhalefete çok sert sözlerle yüklendi.

Genç, "'Halk sebze kuyruğunda' diye anlatıyor, kendisi 2 bin dolarlık telefon için sabah beşte kuyruğa giriyor... Halk sizin gerizekalı olduğunuzu çok iyi biliyor!" diye konuştu.