Tanı'nın alışveriş uygulaması Chippin 1 yaşında

Tanı'nın alışveriş uygulaması Chippin 1 yaşında

Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın alışverişleri mobil ödedikçe geri kazandıran ve 300'e varan üye iş yeriyle iş birliği bulunan mobil alışveriş uygulaması Chippin'in birinci yılı, seçkin üye marka ve iş ortaklarıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlikl

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın alışverişleri mobil ödedikçe geri kazandıran, 300'e varan üye iş yeriyle iş birliği bulunan mobil alışveriş uygulaması Chippin, bir yılı geride bıraktı.

Şirket açıklamasına göre, Tanı'nın alışveriş uygulaması Chippin'in birinci yılı, seçkin üye marka ve iş ortaklarıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı.

Aynı etkinlikte, bir yıl önce yola çıkan ve bugün 6 milyonluk müşteri etkileşimine, aylık yüzde 13 üye ve yüzde 23 aylık ödeme artışına ulaşan Chippin'in hedefleri ve yenilikleri de açıklandı.

Tanı Genel Müdürü Hülya Varlık, burada yaptığı konuşmada, geçen bir yıldan bu yana Chippin'de mobil ödeme trendini yaşatarak güvenilir bir marka yaratmaya odaklandıklarını belirterek, hem Chippin üye markaları hem de üyelerle birlikte başarılı bir yılı geride bıraktıklarını dile getirdi.

İş birliğinde bulunan tüm markaların ve üyelerin geri bildirimleriyle sahip oldukları tüm fonksiyonları sürekli güçlendirdiklerini aktaran Varlık, şunları kaydetti:

"Kendi ofis kampüsümüzde test edilerek doğan Chippin'de her an yeniliklere devam ediyoruz. Mobil ödeme bugün dünya genelinde fiziksel mağazalarda yaygın kullanılan bir araç değil. Ancak her geçen yıl tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de mobil ödeyen tüketici sayısı hızla artıyor ve Chippin olarak biz de bu artışın yakalanmasında pay sahibi oluyoruz.

Bundan birkaç yıl önce kafe ve restoranlarda 'internetiniz var mı' diye çekinerek sorarken, şimdi artık soru bunu çoktan aştı, doğrudan 'internet şifreniz nedir' diye soruyoruz. Bundan birkaç yıl sonra da 'mobil ödeyebilir miyim' diye rahatlıkla soracağız."


- "Chippin İstanbul'dan Van'a ulaşan güçlü bir ağ yaratıyor"


Gelecek yıl hedeflerinden de bahseden Varlık, 2018 yılının sonunda bugünkü üye ve üye iş yeri sayılarını 2 katına, Chippin'le yapılan ödemeleri de 7 katına çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Varlık, bu süreç boyunca yapacakları ve halihazırda başlayan değişimlerle ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Chippin'de bahsettiğimiz sürekli yenilik sürecinin bir parçası olarak, toplanan Chippinlerin banka hesaplarına ya da arkadaşlarına gönderilmesine olanak sağlıyoruz. İstanbul'da mağazası olan ve sadece İstanbul müşterilerine ulaşan üye markalarımız, Chippin'in yenilikçi mobil ödeme yapısı ile diğer illerde potansiyel müşterilerine ulaşabiliyor. Van'a dahi ulaşılmasını sağlayarak hem markaların portföyünü genişletiyor, hem de tüketicilere ödeme kolaylığı getiriyoruz.

Tüm bunlara ek olarak yeni mobil tasarımımızla, kullanıcılarımıza daha kolay ve faydalı bir içerik sunmayı amaçlıyoruz. Chippin'i her gün birlikte büyüttüğümüz, tüm vizyoner üye markalarımıza ve iş ortaklarımıza vizyonumuzu paylaşıp, müşteriyi merkeze alan yenilikçi ürünümüze aktif katılımları için bir kez daha teşekkür ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :