TANAP’tan eğitime destek

TANAP’tan eğitime destek

YOZGAT (AA) – Sorgun Yunus Emre İlkokulu'nda taşımalı eğitim gören öğrenciler için TANAP tarafından finanse edilen proje kapsamında, modern yemek salonu...

YOZGAT (AA) – Sorgun Yunus Emre İlkokulu'nda taşımalı eğitim gören öğrenciler için TANAP tarafından finanse edilen proje kapsamında, modern yemek salonu yapımına başlandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Saffettin Alan, taşımalı eğitim gören öğrencilerin eğitim ortamlarının iyileştirilmesi için hazırlanan ve 155 bin lira değerinde olan projenin TANAP tarafından desteklendiğini söyledi.

Alan, proje kapsamında yemekhanenin modern bir hale getirileceğini belirterek, "Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında daha modern ve hijyenik şartlarda yemek yemelerini sağlamak amacıyla çalışma başlatıldı. Ayrıca öğrencilerin yemek yedikten sonra kalan zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri için bir de sosyal etkinlik salonu hazırlanıyor. Sosyal etkinlik alanında yine proje kapsamında alınacak satranç masaları, internet erişimli bilgisayarlar ve kütüphane de bulunacak.Desteklerinden dolayı TANAP yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :