Tamir edilirken patlayan LPG’li araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Tamir edilirken patlayan LPG’li araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Mut'ta LPG'li araç tamir edilirken patladı. Araç demir yığınına dönerken oto tamircisi alev alev yandı

Mersin'in Mut ilçesinde bir oto tamircisine getirilen LPG'li araç tamir edilirken bir anda patladı. Alevler içinde kalan iş yeri itfaiye ekiplerince söndürülürken, araç da kullanılamaz hale geldi. Oto tamircisi ve araç sahibi yaralandı.

Yere dökülen tiner alev aldı LPG patladı

Mut'un Palantepe Mahallesi Silifke karayolu üzerinde bir oto tamircisinde yaşanan olayda, LPG'li 33 AAY 790 plakalı bir araç tamirat sırasında bir anda patladı. Yere dökülen tiner ile birlikte aracın tüp deposunun alev almasıyla iş yeri alevler içinde kaldı.

Çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Polis, yeni patlamalara karşı çevredeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olayın ardından, iş yeri ve içeride bulunan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olayda araç sahibi İrfan Koç ve iş yeri sahibi Hulusi Kök yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.