Talihsizlikler yaşadık

Talihsizlikler yaşadık

Sezonu değerlendiren Ferhat Öztorun: Hakikaten stresli bir sezon geçirdik. Sezona aslında Süper kupayı alarak çok iyi bir başlangıç yaptık. Arkasından talihsizlikler yaşadık..

 

Atiker Konyaspor’un defans oyuncusu Ferhat Öztorun, Süper Kupayı alarak iyi bir başlangıç yaptıkları sezonun kendileri adına oldukça stresli geçtiğini ancak son haftalarda özellikle iç sahada alınan galibiyetler ve deplasmanda rakiplerden alınan puanlarla ligde kalmayı başardıklarını söyledi. Yeni bir hoca, yeni bir sistem ve yeni oyunculardan oluşan kadroyla sezona girildiğini ifade eden Ferhat Öztorun, “Hakikaten stresli bir sezon geçirdik. Sezona aslında Süper kupayı alarak çok iyi bir başlangıç yaptık. Arkasından talihsizlikler yaşadık, kötü oynadığımız ve kaybettiğimiz maçlarda oldu. Bazı şeyler kontrolümüzden çıkmıştı. Fakat sonrasında bütün final haftaları denilen haftaların hepsinde oynadığımız maçlarda güzel sonuçlarla ayrıldık. Bayağı zorlu ve stresli bir sezonun sonucunda ligde kalmış olduk” şeklinde açıklamalarda bulundu.

UNUTAMADIĞIM MAÇ SÜPER KUPA MAÇI

“Atiker Konyaspor’da unutamadığım maç Süper Kupayı kazandığımız maçtı” diyen Ferhat, sözlerine şöyle devam etti: “Çünkü bu Atiker Konyaspor formasıyla çıktığım ilk maçtı. Yeni transfer olmuştum ve buradaki kariyerime en zor maçla başlıyordum. Ama Allah’a çok şükür hem kendi adıma hem de takımım adına iyi bir maç oldu. İyi bir başlangıç olduğu için çok mutluydum.” Ferhat Öztorun yeni sezonla ilgili olarak şunları söyledi: “Ben kendi adıma çok iyi bir sezon geçirdim. Dolu dolu bir sezon oldu. Performans olarak da benim adıma iyi bir sezon oldu. Mutluyum. Bundan sonrası için inşallah en kötü sezonumuz böyle olur. Her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Bu yolda çalışacağız.” Spor Servisi